FUNKSJONER

Tredjepartsanmeldelser

Engelsk

tysk

fransk

Virtuell flipper Bartop

Vi har fått mye erfaring de siste årene med å bygge en rekke virtuelle flipperspill (vPin). Vi spesialiserte oss på rimelige modeller som alle har råd til. Vi startet dette prosjektet fordi vi ønsket å lage en virtuell flippermaskin som ikke koster $5000 som de fleste av dem på markedet. I løpet av de siste årene har vi bygget mange vPin-er, som varierer fra tabeller i full størrelse til små størrelser på en nettbrett.

Dette produktet representerer det vi mener er den beste kombinasjonen av størrelse, teknologi og verdi.

frittstående system

PC-tilkobling mulig

fornuftig pris

ren estetikk

FUNKSJONER

Pinball-maskinen kjører en beregningsenhet som er optimalisert for Android og en koderenhet for å oversette inngangen fra arkadeknappene som brukes i Pinball-maskinen. Vi bruker et rent, minimalistisk produktdesign som bare bruker de essensielle elementene som trengs. Denne kombinasjonen gjør det mulig å tilby et sett til en rimelig pris. Videre kan du koble den til PC-en din for å spille Future Pinball, Virtual Pinball og mange flere. For dette formålet vil det være et valgfritt bakglassfeste tilgjengelig i fremtiden. Med vår nye Switch-versjon kan du koble Sharpin til Nintendo Switch-dokkingstasjonen og spille Switch (Pinball) -spill på den.

Frittstående flipp

Velg mellom en rekke Android-flipperspill av høy kvalitet som Pinball Deluxe: Reloded, The Pinball Arcade og mange andre

PC-tilkobling

Hvis du vil spille spill bare tilgjengelig på PCen, er det bare å koble det til arbeidsstasjonen din og spille Future Pinball, Virtual Pinball og mange flere.

spille hvilket som helst spill

Dette systemet er ikke begrenset til bare flipperspill. Koble til en gamepad og spill hvilket som helst Android-spill du liker i stående modus.

Kom deg inn i spillet